Penagih UMNO dalam PAS.. Bagaimana pula dengan penagih SYIAH?

Primary tabs

Penagih UMNO. Penagih UMNO dalam PAS. Satu istilah yang agak popular sekarang ini. Ia ditujukan kepada pendokong kerajaan perpaduan. Istilah itu bagaimanapun lebih banyak disasarkan kepada Timbalan Presiden PAS Ustaz Nasharudin (Ustaz Nasha).

Dan baru-baru ini ia dihalakan kepada Ketua Pemuda PAS Pusat ustaz Nasrudin Tantawi (ustaz Tantawi). Ini berikutan tindakan Dewan Pemuda PAS pusat mengajak pemuda UMNO untuk berdialog dan berwacana ilmiah.

Penagih SYIAH. Sebahagian mereka yang menjaja istilah ini di blog mereka adalah penagih SYIAH atau yang tertipu dengan penagih SYIAH. SYIAH si anti Sahabat Rasulullah s.a.w. dan para pemaki isteri-isteri Nabi s.a.w.

Dalam kita seronok membaca dan turut sama membelasah dan menuduh Ustaz Nasha dan Ustaz Tantawi sebagai penagih UMNO, kita lupa tentang sebahagian mereka yang beriya-iya sangat mahu kedua-dua ustaz ini terduduk-duduk ialah para penagih SYIAH. Blog penagih SYIAH ini kita boleh lihat RSS yg ditariknya adalah dari blog para penyumpah seranah Sahabat Nabi s.a.w. dan pemaki hamun Isteri-isterinya.

Ustaz Nasha dan Ustaz Tantawi, setahu kita adalah tokoh yang tak pernah rela dengan wujudnya unsur-unsur Syiah dalam PAS.

Apalah sangat teruknya penagih UMNO, kalau dibandingkan buruknya si penagih Syiah.. Sang penyumpah seranah para sahabat Rasulullah s.a.w. yang kita kasihi juga si pemaki hamun isteri-isteri Baginda s.a.w.

Biarlah dituduh sebagai penagih UMNO dari menjadi penagih Syiah!

Seburuk-buruk UMNO yang dikeji oleh penagih Syiah, mereka masih ber-Radhiayallahu Anhu bila di sebut nama sahabat. Mereka bukanlah para penyumpah seranah sahabat dan pencaci maki isteri-isteri Rasulullah s.a.w.