Bongkar Syiah

Dr Maszlee Bidas! Dakwaan Zaini Bahawa Basyar & Iran Bantu Persenjataan Hamas

Terimakasih!! Dr Maszlee dan Dr Tahir kerana menangkis pendustaan pemanggil Syiah di Global@1 yang mendakwa bahawa persenjataan Hamas adalah atas bantuan Basyar al-Asad dan Iran. TONTON SENDIRI!!

[VIDEO] Zahid Hamidi: Kita Tahu Siapa Pemimpin Syiah Dalam PAS

Mungkinkah Zahid Hamidi ada bukti kukuh sehingga beliau dengan penuh yakin mengatakan: "Kita tahu siapa pemimpin Syiah dalam PAS..." "Kita hairan bagaimana PAS memilih pemimpin Syiah itu untuk menjadi orang kedua dalam PAS.."

[VIDEO] Rakaman Forum Sesatkah Syiah? YB Ust Nik Abduh, Ust Nazmi & Ust Nasim

Forum Sesatkah Syiah? Bertempat Di Balai Islam Lundang, Kota Bharu Kelantan. Panelis: YB Ust Nik Abduh, Ust Nazmi & Ust Nasim. 12 Okt 2013

Isu Sunni - Syiah Di Syria: Pandangan Sebahagian Pimpinan parti Islam Dibidas!

Sebahagian pimpinan Islam di Malaysia ada yang cuba mempertahankan Iran dan Hizbullah yang membantu Basyar al-Asad di Syria. Untuk menutup kekejaman gandingan Basyar-Iran-Hizbullah, mereka mengatakan apa yang berlaku adalah masalah rebut kekuasaan.
Mereka juga menuduh mujahidin yang berjuang menentang kezaliman Basyar sebagai pengganas.

Ust Farid Okbah: Kenapa Israel, Syiah & Sekutunya Bimbang Mujahidin Menang Di Syria?

Sebenarnya Syiah adalah sahabat baik Israel dan Amerika. Kita tertipu dengan permainan licik syiah. Sungguh bodoh mereka yang percaya dengan drama lakonan mereka.

AWAS Syiah! Harap PAS dan Kerajaan Ambil Perhatian Khutbah Dr Abdul Basit

PAS cenderung membela Syiah. Kerajaan Malaysia pula agak lambat bertindak terhadap Syiah dan tidak bertegas dengan mereka. Harap mereka ambil iktibar dari khutbat Dr Abd Basit.

Rakaman Bicara TV al-Hijrah: Perangi Syiah!

Bagi sesiapa yang tertinggal menonton Bicara TV al-Hijrah dengan isu Perangi Syiah. Panelis: Ustaz Aizam Mas'uddan Ustaz Ahmad Nasim. Dipengerusikan oleh Amin Idris.

Rakaman Ancaman Syiah: Dr Maza, Ust Jamali & Ust Abdullah Din

Memang wujud ancaman dari Syiah. Ancaman itu bukan main-main tapi ia adalah kenyataan yang telah dibuktikan oleh sejarah sepanjang zaman.

Bicara TV al-Hijrah: Bahaya Syiah

Bahaya Syiah TV al-Hijrah. Ahli panel:Ustaz Aizam Mas'ud Pengerusi: Amin Idris

Pages

Subscribe to Bongkar Syiah