Isu semasa

Calon Presiden Mesir: Lambakan Barangan Dengan Nama Dan Gambar al-Sisi Tersebar

Kempen al-Sisi

Ia seperti mahu mengkultuskan al-Sisi. Iaitu dengan menyebarkan barang dagangan yang tertera nama atau gambarnya. Antaranya ialah baju T, barang perhiasan, pewangi, coklat sehinggalah kepada sandwic.

Kategori Berita:

Apa Sudah Jadi Dengan Remaja Kita?? Maut Akibat Ambil Dadah & Arak Di Konsert

konsert future music

Apa sudah jadi dengan remaja kita? Lebih menyedihkan sebahagian besarnya adalah muslim. Tiga darinya adalah remaja perempuan. Mengapa dalam keadaan negara sedang ditimpa pelbagai bencana, hiburan melampau begini masih dibenarkan?

Kategori Berita:

[Pencarian MH370] Saksikan! Lucu Aksi Raja Bomoh Menjejak MH370

Raja Bomoh Raja Temberang

Kata bomoh: "Kami menggunakan bubu mata pancing dan teropong yang diperbuat daripada buluh untuk meminta, berdoa supaya melepaskan mangsa-mangsa yang terlibat agar dapat dijumpai secepat mungkin,"

Kategori Berita:

Syeikh Karim Zaidan Kembali Ke Rahmatullah

Karim Zaidan

Telah pergi ke rahmatulllah Shiekh Abdul Karim Zaidan, satu-satunya ulama’ Sunni di Iraq, ulama’ fiqh dan Undang-Undang Islam. Beliau telah berhijrah ke Yaman dan bekerja dibeberapa buah Universiti. Diantara jawatan yang di sandang oleh beliau adalah :

Kategori Berita:

Rayuan Bantuan Banjir Kuantan & Kemaman

Banjir 2013

Rayuan Bantuan Banjir Kuantan dan Kemaman. Hulurkan kepada: IKRAM Pahang: Pertubuhan IKRAM Malaysia | Maybank: 556011018605 | IKRAM Kemaman: Pertubuhan IKRAM Malaysia | BIMB: 13026010047609

Kategori Berita:

Betapa Kamcingnya MB Kedah Dengan Ustaz Fathul Bari

UFB Mukhriz

MB Kedah kamcing dengan Ustaz Fathul Bari, apa agak2 komen Ketua Ahlus Sunnah Wal Jamaah Malaysia?

Kategori Berita:

Institut Pengajian Tinggi Islam Perlis (IPTIPs) Bakal Tamatkan Operasi

Iptips

KANGAR, 9 Nov (Bernama) -- Institut Pengajian Tinggi Islam Perlis (IPTIPs) yang beroperasi di sini sejak 1998 bakal menamatkan operasinya akhir tahun ini.

Kategori Berita:

Digantung Kerana Seludup Dadah: Iran beri amaran hubungan dengan KL akan terjejas

Iran beri amaran kepada malaysia

Kenyataan itu dibuat selepas terdapat laporan yang menyebut dua wanita Iran, Shahrzad Mansour, 31, dan Neda Mostafaei, 26, dihukum gantung sampai mati kerana kesalahan menyeludup dadah methamphetamine ke Malaysia pada Disember 2010

Kategori Berita:

Bekas Menteri Besar Kedah Tan Sri Azizan Abdul Razak meninggal dunia

Ustaz Azizan Abd Razak

Bekas Menteri Besar Kedah Tan Sri Azizan Abdul Razak meninggal dunia kira-kira 11.15 pagi di Hospital Sultanah Bahiyah Alor Setar.

Kategori Berita:

[Video Di Dalam] Hulurkan Bantuan Kilat! Asrama Lelaki Pondok Penanti Terbakar

Rabu, 25 Sept 2013 sekitar selepas Asar, kebakaran berlaku di asrama lelaki Madrasah Manabi'ul Ulum, Penanti, Bukit Mertajam, Seberang Perai, Pulau Pinang. Punca kebakaran adalah masalah pendawaian.

Kategori Berita:

Pages

Subscribe to Isu semasa